«Ēnu» vokālists laiž klajā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savulaik aktuālās pašmāju grupas «Ēnas» vokālists Lauris Valters ar izveidoto muzikālo apvienību «L.V. / NeParasts Bars» laidis klajā jaunu dziesmu un tās video «Tur un Te». Šī ir jau sestā dziesma no muzikālās apvienības «L.V. / NeParasts Bars» topošā albuma.

Dziesmas komponists ir pats Lauris un par dziesmu izsakās šādi: «Mēs dzīvojam interesantā laikā, kurā cilvēkiem daudz kas šķiet pašsaprotams, bet šādā veidā mēs sevi un citus atstājam novārtā. Dziesmas doma ir iedvesmot līdzcilvēkus, lai mums ikdienā būtu vairāk to īpašo sīkumu, par kuriem pasmaidīt, emocijas, kurās dalīties. Esam tur un te, esam pilsētā, dabā, draudzībā un milestībā, esam no sirds un patiesi, esam kopā vienotā mīlestībā!"

Dziesmas producents ir Rūdolfs Budze jeb Dj Rudd, kurš producē gan labi pazīstamo grupu «Astro’n’out», gan mūziķi Donu, kā arī grupu «Limonāde» un citus.

Dziesmai tika izveidots arī īpašs video stāsts un tā režisore ir Elīna Riekstiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu