«Dabasu Durovys» piedāvā noklausīties «Šūpuļdziesmu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latgaliešu rokgrupa «Dabasu Durovys» piedāvā noklausīties jaunu dziesmu - «Šūpuļdziesmu». Dziesmai tapis arī video.

«Nav noslēpums, ka trešdaļu savas dzīves (20-25 gadus) mēs pavadām miegā, tādēļ vērts aizdomāties par visdažādākajiem stāstiem, kurus redzam, miegā esot. Bieži sapņi šķiet tik reāli, ka tos nemaz nevar atšķirt no īstenības. Dažreiz esam priecīgi, pamostoties un saprotot, ka piedzīvotais ir tikai sapnis, citreiz, lai arī cik savādi un reizē skumji būtu, - vēlamies palikt sapnī un vēlamies, lai nekad nebūtu pamodušies,» preses paziņojumā raksta grupas solists Arnis Slobožaņins.

Ieraksts veikts «Custom Rd» studijā Daugavpilī. Dziesmu miksēja Armands Treilihs

Ierakstā piedalījās: Romāns Sladzis (ģitāra), Arnis Slobožaņins (ģitāra), Egils Kulmanis (balss, taustiņi), Valdis Rundzāns (basģitāra), Aleksandrs Tamans (bungas)

Dziesmas videoklipa idejas autori ir Sandra Poplavska un Jānis Rimicāns (studija «3Karotes Medus») un Arnis Slobožaņins. Lai rastu nepieciešamo noskaņu, un akcentētu dziesmas vēstījumu, video filmēts laukos (Daugavpils novada Līksnā) pilnmēness naktī. Cīņu starp murgiem un gaišajiem sapņiem ilustrēt palīdzēja Daugavpils Saules Skolas aktieru kursa studenti, bet galvenajā lomā iejutās septiņgadīgā Ulriha Platace.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu