Grupa «bet bet» publicē dziesmas «Mazs cinītis» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «bet bet» ir jau pabeigusi savu jaunāko studijas albumu «Vasara nebeigsies nekad» un ieplānojusi to izdot septembra pirmajā nedēļā. Albumā ir 12 jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar grupas bundzinieka Guntara Rača vārdiem.

Visas vasaras garumā plānots iepazīstināt ar jaunajām albuma dziesmām, katrai uzņemot arī kādu saulainu video, kurā būtu skatāmas burvīgas Latvijas vasaras ainavas. Tādas ir skatāmas pirms diviem mēnešiem publicētajā albuma tituldziesmas «Vasara nebeigsies nekad» un tagad skatāmas arī dziesmas «Mazs cinītis» videoversijā.

Dziesmas «Mazs cinītis» filmēšan=u veikusi kompānija «Skybird Productions», un filmēšana notika divās aitu audzētavu saimniecībās. Pirmais posms notika Tukuma novada saimniecībā «Mucenieki», bet dziesmas otrā daļa, kurā skatāmi vairāki aitiņu tuvplāni, noritēja Suntažu pagasta «Kaltiņu» mājas saimniecībā, kur aug un ganās skaistās Zvaigžņu aitiņas.

Klipa producente Arta Mugurēviča-Janemane stāsta: «Filmēšana «Muceniekos», iespējams, bija viens no manas dzīves visgrūtākajiem darbiem, jo saimniecības ganību lauku izmēri ir milzīgi, bet aitas no mums muka kā no uguns. Mums nācās meklēt vēl vienu saimniecību, kurā filmēt, un atsaucās «Kaltiņu» mājas saimniece Anna Gintere, kas kopā ar vīru Arni pieskata un rūpējas par Zvaigžņu aitiņām.»

Guntars Račs: «Esam ieplānojuši visām albuma dziesmām izveidot arī videoversijas, kurās tā vai citādi būtu attēlota mūsu mazās un skaistās valsts dabas burvība. Mēs paši, mūsu mazā Latvija ir kā mazs cinītis, kas laiku pa laikam gāž lielus vezumus. Mēs varam, ja vien to vēlamies.»

Videooperatori ir Arvīds Janemanis, Zigmunds Ziemelis, Arta Mugurēviča-Janemane, bet montāžu veicis Zigmunds Ziemelis.

Dziesma «Mazais cinītis» ir otrais singls no gaidāmā jaunā albuma. Ierakstīta producenta Ginta Stankeviča jaunajā studijā. Producēšanu un dziesmas aranžējumu uzņēmās grupas līderis Zigfrīds Muktupāvels.

Grupas tuvākie koncerti:

04.07. Iecavas estrāde (koncerts plkst. 19.00)

10.07. Festivāls «Summer Sound» Liepājā (pludmales centrālā skatuve plkst. 21.00)

11.07. Jūras svētki Engurē (Auniņparka estrādē plkst. 20.00)

11.07. Jūras svētki Rojā (pludmalē plkst. 23.00)

25.07. Pāvilosta. Festivāls «Zaļais stars» (pludmale 22.00)

05.09. Guntara Rača jubilejas koncerts «Tikai tā! Liepājā!». (LOC plkst. 19.00)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu