«Instrumenti» laiž klajā jaunu singlu «Vislēnākā deja pasaulē»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET
References: API SITE

Grupa «Instrumenti», kas darbojas XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mūsdienu deju lielkoncerta radošās grupas sastāvā, laidusi klajā savu jaunāko singlu «Vislēnākā deja pasaulē», informē grupas pārstāvji. Jaunā dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvos šodien koncertuzvedumā «Te mēs es@m».

Mūsdienu deju lielkoncerta «Te mēs es@m» tapšanas procesā «Instrumenti» iesaistījušies pagājušā gada nogalē kopā ar māksliniecisko vadītāju Edīti Ābeltiņu, režisoru Valteru Sīli un scenogrāfi Ievu Kauliņu. «Instrumenti» ne vien veidojuši deju muzikālo pavadījumu aranžijas, bet arī radījuši vairākus jaunus skaņdarbus īpaši šim koncertuzvedumam.

«Ir patiess saviļņojums atrasties uz vienas varenas skatuves kopā ar vairākiem simtiem Latvijas labāko jauno dejotāju. Esam piedzīvojuši vēl nepazītas emocijas, vērojot visa radošā procesa attīstību, redzot, kā viens punktiņš zīmējumā pārtop par neticama raksta kulminējošo elementu,» stāstīja grupas «Instrumenti» mūziķi.

Koncertuzvedumu laikā, kas notiks šodien Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā plkst.12 un 19, grupa «Instrumenti» kāps uz skatuves un noslēgumā izpildīs arī jauno dziesmu «Vislēnākā deja pasaulē».

Šovakar plkst.19 mūsdienu deju lielkoncerta «Te mēs es@m» tiešraide būs skatāma lietotnē «LMT Straume».

Kā ziņots, koncertuzveduma sižets norisinās divās daļās. Pirmā daļa ataino virtuālās pasaules atraktīvo pusi un iespēju dažādību, iegūstot neierobežotu skaitu draugu, daloties ar tiem savos pārdzīvojumos un sapņos. Otrajā daļā notiek divu pasauļu sintēzes atainojums. Kā stāstījis koncerta režisors Sīlis, koncerts būs apliecinājums mūsdienu jauniešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu