Noskaties jauno «Bermudu divstūra» grāvēju «1002 arābu naktis»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Bermudu divstūris», kuras solisti paši sevi dēvē par brālēniem, laiž klajā jaunu singlu un videoklipu «1002 arābu naktis».

Biceps un Triceps šoreiz savus rajona puikas aizvizināja līdz Sahāras tuksnesim, kur viņu pēdas dedzināja pārkarsušās smiltis, svelme izkarsēja jau tā karstos ķermeņus, acu spožumu aizmigloja mirāža, un no vietējā harēma, drošsirdīgi atbrīvoja divas mazas princeses, kas labprātīgi turpināja ceļu kopā ar Bermudu Divstūra varoņiem. Tagad viņas zināja dzīves patiesību: «Ja kādam sirdi atdosi, kāds tajā rētas cirtīs.»

Brālēni ir gandarīti par šo ceļojumu, ar piebildi: «Sahārā bija daudz smilšu un maz ūdens. Sapratām, ka vairāk uz turieni nebrauksim, jo tur ir tikpat karsts, cik karsti esam mēs un mūsu koncerti. Kamieļi tagad ir mūsu draugi. Rajons papildināts ar divām princesēm. Un, jā, mēs viņas atvedām uz Latviju. Vārdu sakot, ko vēl var vēlēties no ceļojuma!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu