Sevi piesaka jauns pašmāju projekts «Shades»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

««Shades» ir starptautisks indie-pop projekts,» stāsta projekta izveidotājs un vadītājs Jānis Eglītis. «Tas ir projekts, kas balstīts uz manām mākslinieciskajām idejām, bet realizēts kopā ar dažādiem māksliniekiem no visas pasaules. Tas ir liels komandas darbs, projektā ir ļoti daudz mainīgo apstākļu un mainīgu dalībnieku. Katrs tiek satikts it kā nejauši, bet sajūta, ka tam tā ir bijis jānotiek.»

Pirmā dziesma «Friday Family» tapusi kopā ar Krisu (Chris O'Neill), kuru Jānis satika Melburnā, Austrālijā. Satikšanās notika nejauši - meklējot klavieres interneta forumos. Kriss izrādījās talantīgs mūziķis ar ļoti labām vokālām dotībām, viņš ir ierakstījis divus soloalbumus un jau paspējis tikt pie dažāda kalibra balvām - gan kā dziesminieks, mūziķis, gan kā komponists.

«Martā, sākot strādāt pie pirmās dziesmas «Friday Family», bija skaidrs, ka tajā kaut kas ir. Ilgu laiku studijā pavadījām, spēlējoties ar idejām par to, kādā virzienā dziesmai vajadzētu virzīties. Rezultātā nonācām līdz stāstam par piektdienas ģimeni. Diži daudz tur nav ko stāstīt. Domāju, ka tas ir skaidri dzirdams, un tomēr mūzika katram rada arī savas asociācijas un emocijas,» dalās ar pieredzēto Jānis Eglītis.

Turpinājumā Jānis ir iecerējis realizēt vēl vienu dziesmu ar Krisu, kā arī paralēli tiek strādāts pie materiāla arī ar citiem mūziķiem un dziedātājiem. Tajā skaitā ir ieplānota neliela sadarbība ar serbu dziedātāju Danicu «Ninu» Radojicic, kas pārstāvēja Eirovīziju 2011. gadā.

Jānis Eglītis ir producents, skaņu režisors, komponists un mūziķis. Jāņa līdzdalība un skanējums ir dzirdams projektā DigiDing, kā arī daudz darba ieguldīts Laimas Dimantas dziesmās.

Jānim dziesmas rodas viena pēc otras, to skices tiek piefiksētas un gaida pareizo sadarbības personu, ar ko kopā tās realizēt līdz tam formātam, kādu to dzird klausītāji. Jānis Eglītis vairāk nekā pirms gada devās uz Austrāliju studēt vienā no lielākajām mediju skolām pasaulē - SAE institūtā. Pēc mācību beigām Jānis plāno atgriezties Latvijā un turpināt darbu pie «Shades» un producēšanas darba savā studijā.

www.facebook.com/shadesofficialcom

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu