«Vintāža» piedāvā sen nedzirdētu Maestro melodiju - «Mosties!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Raimonda Paula apaļās jubilejas ieskaņā muzikālā apvienība «Vintāža» piedāvā sen nedzirdētu Maestro melodiju - dziesmu «Mosties!» Oriģināla izpildītājas Aijas Kukules pūrā vienmēr bijušas estrādes dziesmas ar spēcīgu muzikālo dramaturģiju. No šā bagātīgā pūra apvienība iepriekšējos gados jau izdevusi opusus «Tu un cits» un «Atgriešanās».

Darbs, kurā autoram izdevies notvert dzīves patiesību, būs aktuāls jebkurā laikā, neatkarīgi no gadsimta, pastāvošās politiskās iekārtas un citiem mainīgiem apstākļiem - šī dziesma nav izņēmums. Jāņa Petera dzejas rindas aicināja «atmosties» un sekot cēlam mērķim septiņdesmito gadu nogalē, bet pēc atmodas alkst arī šodienas cilvēks. Nepietiek cerēt, ka ikdienas likstas un negācijas reiz pāries pašas no sevis. Apjaušot, ka tās ir neatņemama dzīves daļa, cilvēks ļauj tām sevi norūdīt un darīt stiprāku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu