«Tu teici tā» - Mikam Dukuram jauns singls un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Miks Dukurs, sadarbojoties ar grupas «PeR» bītbokseri Edmundu Rasmani un ģitāristu Gintu Smuko, radījis kompozīciju «Tu teici tā» (teksts - Miks Dukurs, mūzika - Miks Dukurs, Edmunds Rasmanis). Carnikavas mežos uzfilmēts arī video, kas tiek nodots klausītājiem un skatītājiem.

Dziesmas pirmsākumi meklējami pirms aptuveni pusgada, kad «Gada balvas 2015» pasākumā uz vienas skatuves kā pasākuma vadītāji satikās Miks Dukurs un Edmunds Rasmanis. Gatavošanās notika Mika radošajā darbnīcā - mājas studijā, kur paralēli tiešajiem pienākumiem tika sākts darbs pie jaunas kompozīcijas. Process bija aizraujošs, rotaļīgs, spēlējoties ar instrumentiem. Mūziķi atzīst, ka radošajā procesā bijis brīdis, kad dziesmas risinājums bija strupceļā, taču to «izglāba» nejauši satiktais akustiskās ģitārspēles guru Gints Smukais.

Miks Dukurs par dziesmu: «Divu cilvēku attiecības ir tēma, par kuru man nekad neapniks rakstīt! Kompromiss vienmēr bijusi labākā atbilde jebkurai strīdīgai situācijai, tikai jāprot ieklausīties un reizēm arī piekāpties. Man liels prieks, ka šis skaņdarbs radies jauniegūtu draugu sadarbības rezultātā. Šoreiz esam pastrādājuši dubultā un, saslēdzoties ar jauno režisoru Ritvaru Bluku, caur deju Carnikavas mežos, tapa arī krāsains video piedzīvojums.»

Video - Ritvars Bluka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu