Ozols iesoļo astoņdesmitajos ar «Superhaipu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Reperis Ozols laiž klajā jaunā singla «Superhaips» videoklipu, kurā redzams DeLorean DMC-12 automobilis no kulta filmas «Atpakaļ nākotnē» (Back to the Future). Videoklips tapis sadarbībā ar Andreju Skurjatu jeb DREE, kurš ir autors arī tādiem Ozola videoklipiem kā «Pilsēta naktīs», «Internacionālā mīla», «Панорама» u.c.

Dziesmas video filmēts Ziemeļīrijas Silent Valley dabas rezervātā un galvaspilsētā Belfāstā, kas ir auto kolekcionāru sapņa un kulta filmas «Atpakaļ nākotnē» automobiļa «DeLorean DMC-12» ražotnes mājvieta astoņdesmitajos gados.

Lai piešķirtu autentiskāku sajūtu un īpašus vizuālos efektus, video tapšanas procesā tā režisors un idejas realizētājs Andrejs Skurjats izmantojis arī dažādas analogas tehnoloģijas video apstrādē. Daudzi noteikti atceras VHS videokasešu lasītājus, bet retais atminēsies vienu no 80. gadu populārākajiem un pirmo plaša patēriņa 8-bitu datoru «ZX Spectrum», kas arī tika izmantots video pēcapstrādē.

Par dziesmas muzikālo aranžējumu ir parūpējies jaunās paaudzes urbānās mūzikas producents Niklāvs Sekačs jeb NiklāvZ, dziesmu miksējis un māsterējis ansis «Dirty Deal Audio» studijā.

Singlu iespējams klausīties un lejupielādēt vietnē Bandcamp

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu