Jauns vārds latviešu mūzikā - «Irving Ark»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms aptuveni diviem gadiem aizsākās savstarpēja sarakste un muzikālo domu apmaiņa starp Kristapu Tālbergu un Mārci Jukumsonu-Jukumnieku, kurš tobrīd studēja mūziku Londonā. Šīs komunikācijas rezultātā tapa «Irving Ark» kodols, kam organiski pievienojās pārējie grupas dalībnieki - Kaspars Niklasons, Krišjānis Bremšs un Sandris Šīrants.

Šā gada vasarā «Irving Ark» kopā ar producentu Kristoferu Harisu (Lielbritānija) sāka darbu ierakstu studijā Rīgā. Kristofers Haris ir piedalījies Bear’s Den, Matthew & The Atlas, Smoke Fairies un citu «Communion Records» albumu tapšanā. Jaunais britu producents 2015. gadā ar grupas Bear’s Den albumu «Islands» tika nominēts prestižajai The Ivors mūzikas balvai Lielbritānijā.

«Aizvadītais laiks studijā ļāva mums ienirt dziļāk savas skaņas meklējumos, kā arī izveidot daudz ciešāku un personīgāku grupas savstarpējo ķīmiju. Šajā sākuma posmā ļoti būtiski bija tas, ka mums līdzās bija producents, kura mūzikas gaumei un radošajām izvēlēm spējām uzticēties pilnībā,» atzīst grupas līderis Kristaps Tālbergs, kas agrāk muzicējis grupā «Metanoia».

«Vajag satikties» ir pirmais singls no gaidāmā Irving Ark EP «Magnēts», kurš klajā nāks šā gada nogalē. Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu