Hiphopā debitē jelgavnieki «Augša»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju latviešu repa grupa «Augša» sadarbībā ar DJ Monsta laiž klajā singlu «Paliekam pie sava» no topošā debijas albuma «Troksnis no bēniņiem», kas sagaidāms jau tuvākajās nedēļās.

«Augša» ir latviešu repa grupa, kuras saknes meklējamas Jelgavā, un tajā darbojas četri jelgavnieki – Rihards Štrauss, Vilnis Sēlis, Andrejs Markovs un Ruslans Fadejevs. Patlaban grupa ir pabeigusi darbu pie sava debijas albuma «Troksnis no bēniņiem», kurš dienas gaismu ieraudzīs ļoti drīzā nākotnē.

«Dziesma «Paliekam pie sava» ir pirmā atzīmēšanās ilgākā laika posmā no mums un būtībā pirmais labā kvalitātē ierakstītais singls no topošā albuma, pie kura strādājam jau pailgu laika posmu,» teikts grupas paziņojumā. «Konkrētais skaņdarbs reprezentē mūsu uzskatus un pārliecību, ar kuru mēs darbojamies mūzikā, taču pēc tā nevajadzētu spriest par albumu un mūsu dziesmu tematiku kopumā – gan dziesmu skanējumu, gan tematikas ziņā tas ir visnotaļ dažāds. Tomēr «Paliekam pie sava» noteikti ir labs materiāls, pēc kura iegūt priekšstatu par mūsu skanējumu, un esam priecīgi, ka izdevies to papildināt ar vienu no pašmāju talantīgākā dīdžeja - DJ Monsta skrečiem.»

Dziesmas mūzikas autors ir MHC (Nikita Grapp), par dziesmas ierakstu un tās apstrādi parūpējies Jānis Šmēdiņš, dziesmas video vizualizācija – Emīls Kālis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu