«Otra puse» un A.Stafecka ieraksta dziesmu tiem, kas cietuši no pēcdzemdību depresijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Grupa «Otra puse» un dziedātāja Antra Stafecka izdod dziesmu un dodas labdarības koncerttūrē «Kopā». Labdarības koncerti (no katras nopirktās biļetes 10% tiks ziedoti biedrībai «Debesmanna», atbalstot Latvijas sievietes, vīriešus un ģimenes, kuras saskārušās ar pēcdzemdību depresiju) notiks trīs pilsētās: 30. oktobrī Valmierā, 20. novembrī Krustpilī un noslēgums 4. decembrī Koncertzālē «Rīga».

Normunds Pauniņš: «Sākums dziesmai bija pirms pāris gadiem, kad man Facebook uzrakstīja kāda meitene Iveta, kurai ļoti patika mūsu duets ar Antru dziesmā «Uzzīmē mani», ar lūgumu, vai nevar uzrakstīt dziesmu, kas vēstītu par pēcdzemdību depresiju. Sākumā man absolūti nebija skaidrs, par ko ir runa, bet tad Iveta atsūtīja savu dzīvesstāstu, kuru izlasot man nebija nekādu šaubu - es noteikti gribu tajā piedalīties un atbalstīt. Vispirms tapa dzejnieka Ivara Kurpnieka vārdi, pēc tam pamazām arī melodija. Man kā komponistam tā bija jauna pieredze - komponēt melodiju gataviem vārdiem, jo parasti ir otrādi - dzejnieks pielāgojas melodijai. Dziesmai topot, paralēli visai aranžijai, galvā skanēja Antras balss, tāpēc tas ir vēl viens mūsu duets.»

Antra Stafecka par dziesmu «Kopā»: «Dziesma ir sajūtu un iekšējās balss - dvēseles kliedziens. Kad Normunds man izstāstīja ideju un parādīja dziesmu, uzreiz ielecu šajā virpulī. Kā māte ļoti saprotu, par ko ir stāsts un par ko es dziedu. Ikvienai māmiņai šī dziesma liks aizdomāties par to, ka rītdiena vienmēr var būt gaišāka par šodienu vai vakardienu. Māte ir tik svarīgs amats un tik emocijām bagāts cilvēks! Sargāsim viena otru.»

Iedvesmojoties no dziesmas, grupa un Antra Stafecka nolēma doties labdarības koncerttūrē. Visu koncertu sākums plkst. 19.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā:

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu