Latvietis «Chris Noah» piedāvā noklausīties dziesmu «Had It All»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ChrisNoahMusic

Publiskojot dziesmu «Had It All», ar sevi iepazīstina «Chris Noah» - Krists Indrišonoks, 20 gadus vecs mūziķis no Latvijas. Kā informēja mūziķa pārstāve Inese Saulāja, mūziķis savas dziesmas ne vien izpilda, bet arī pats komponē.

«Manuprāt, es nebūtu pievērsies mūzikai, ja nebūtu uzaudzis muzikālā ģimenē. Pateicoties tēva Valda Indrišonoka muzikālajai gaumei, kopš bērnības esmu klausījies labu mūziku - «The Beatles», Ēriku Kleptonu, Stīvu Reju Vonu un vēl daudzus citus. Ģimenes ietekmē agri sāku spēlēt ģitāru un iestājos mūzikas skolā. Tomēr līdz šim mani vairāk interesēja sports - no sākuma basketbols, vēlāk hokejs. Nekad nebiju nopietni domājis par muzicēšanu,» par sevi stāsta «Chris Noah».

Tikai šogad viņš guvis pārliecību par savām muzikālajām spējām, un studijā tapusi «Chris Noah» pirmā dziesma «Had It All». Patlaban jaunais izpildītājs ar saviem domubiedriem aktīvi darbojas studijā pie jaunu dziesmu aranžējumiem un ieraksta.

facebook.com/ChrisNoahMusic

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu