Tapis Aijas Andrejevas un Laura Valtera duets

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oktobrī ar jaunu kompozīciju «Būtu tā vērts» pie klausītājiem nāk dziedātāji Aija Andrejeva un Lauris Valters. Šī ir tituldziesma režisores Aigas Skrīveres dokumentālajai filmai «Tikai bērns», kas ir skaudrs stāsts par jaunām, nepilngadīgām māmiņām, to sarežģītajiem dzīvesstāstiem un cīņu par pilnvērtīgu dzīvi.

Mūziķis Lauris Valters, radio Pieci.lv ētera personība, par dziesmu saka: «Ik dienu mēs uzdodam sev un arī citiem neskaitāmi daudz jautājumu, daļai no tiem atbildes nevar atrast vienā mirklī, bet ir jāmeklē, ir jācenšas! Mēs esam ieradušies uz šīs zemes, lai pilnveidotu savu dvēseli, stiprinātu garu caur dažādiem pārbaudījumiem, atklāsmēm, un ir jānotic sev, arī cilvēkiem mums līdzās, ka viss ir tā vērts! Ir jāpiedzīvo, ir jāpalīdz, ir jāvirzās! Un man ir prieks, ka man līdzās ir tik daudz talantīgu cilvēku ar kuriem kopā var veidot ko tādu, kas liek cilvēkiem domāt, aizdomāties! Paldies lieliskajai filmas režisorei Aigai Skrīverei par šo iespēju, paldies talantīgajam producentam un skaņu režisoram Rūdolfam Budzem, un paldies brīnišķīgajai Aijai Andrejevai!»

«Būtu tā vērts» nav pirmais Aijas un Laura kopdarbs. Lauris Valters ir arī dziedātājas izpildītās kompozīcijas «Dziesma pustumsā» vārdu un mūzikas autors. Jāpiebilst, ka Aijas Andrejevas muzikālajā pūrā šobrīd jau ir vairāki klausītāju atzinību ieguvuši dueti – kopā ar Kārli Būmeisteru tapušas «Vēstules spoguļrakstā», ar grupu «Otra puse» – «Muzikālās bankas 2011» uzvarētājdziesma «Ave Pali», bet ar mūziķi Lauri Reiniku savulaik iedziedāts romantiskais duets «Pasakā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu