Noklausies grupas «Dabasu Durovys» jauno dziesmu «Pādys» («Pēdas»)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gaidot grupas «Dabasu Durovys» gadu desmitu, klausītāji tiek iepazīstināti ar dziesmu no topošā albuma. Dziesma «Pādys» simboliski atklāj un raksturo arī gaidāmā albuma vadmotīvu – runājošu klusumu.

Jaunā dziesma ir solista Arņa Slobožaņina un grupas taustiņnieka, saksofonista Egila Kulmaņa kopdarbs, kuras aranžijā, kā ierasts, piedalījušies arī pārējie grupas dalībnieki. Vārdu autors Arnis par dziesmas nosaukumu stāsta: «Pēdas iemītas un klusē, un reizē pasaka tik daudz.» «Dabasu Durovys» saviem klausītājiem vēstī par to, kā pēc cilvēka padarītajiem darbiem, līdzīgi kā pēc iemītām pēdām, var pateikt, ko viņš vēlējies dzīvē un uz ko tiecies. Tas ir stāsts par cilvēkiem, par sapratni bez vārdiem un par kopīgiem ceļiem.

Grupas dalībnieki strādā pie albuma, lai, to laižot klajā nākamajā gadā, kopā ar klausītājiem svinētu savu desmito jubileju. Šis būs ceturtais grupas «Dabasu Durovys» albums.

Ierakstā piedalījās: Egils Kulmanis (balss, taustiņi) Romāns Sladzis (ģitāra), Valdis Rundzāns (bass), Aleksandrs Tamans (bungas), Arnis Slobožaņins (ģitāra, balss)

Dziesmas ieraksts tapis Daugavpilī, Custom Rd, Studijā. Skaņu inženieris James Botterill, Arnis Slobožaņins. Miksēja – Armands Treilihs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu