«Audiokvartāls» izdod jaunu singlu «Kā zvaigzne spožs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā pašmāju poproka grupa «Audiokvartāls» laiž klajā jaunu singlu «Kā zvaigzne spožs». Noklausies!

«Spēcīgi cilvēki šķiet neievainojami, jo slēpj savas rētas un ar tām nelepojas. Tomēr reizēm arī viņiem nepieciešama kāda deva vientulības, lai brīžos, kad sapņi draud pārvērsties par nesasniedzamu mirāžu, spētu rast atbildi uz jautājumu, vai vērts tiem tuvoties. Ievainojumi smeldz, bet sāpēs iegūtā pieredze īstu zvaigzni padara vēl spilgtāku,» apgalvo dziesmas autors Juris Ludženieks. «Nav divu vienādu zvaigžņu – katrai savs spožums un liktenis. Par to arī ir šī dziesma!»

Grupa nodibināta 2014. gada janvārī, apvienojoties pieciem dalībniekiem – Arnim Ozoliņam, Ivaram Ozoliņam, Mārim Skrodim, Viljamam Mirkšam, kuriem pievienojies Juris Ludženieks. Tā pārstāv «elektric-pop/rock» žanru – vieglu rokmūziku ar modernām skaņu tehnoloģijām. «Audiokvartāls» ir uzstājies «Eurobasket 2015», «Positivus 2014» akustiskajā teltī, «Rīgas Dinamo» spēlēs, kā arī dažādos mūzikas klubos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu