Tālberga «Irving Ark» turpina ar «Magnētu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms aptuveni diviem gadiem aizsākās savstarpēja sarakste un muzikālo domu apmaiņa starp Kristapu Tālbergu un Mārci Jukumsonu-Jukumnieku, kurš tobrīd studēja mūziku Londonā. Šīs komunikācijas rezultātā tapa «Irving Ark» kodols, kam organiski pievienojās pārējie grupas dalībnieki - Kaspars Niklasons, Krišjānis Bremšs un Sandris Šīrants. Šodien «Irving Ark» klausītājiem nodod otro singlu, tituldziesmu no gaidāmā EP «Magnēts», kas seko septembrī izdotajam skaņdarbam «Vajag satikties».

Aizvadītajā vasarā grupa, pieaicinot producentu Kristoferu Harisu (Bear’s Den, Matthews And The Atlas, Smoke Fairies), sāka darbu pie sava debijas EP. Tajā iekļauti četri skaņdarbi latviešu valodā.

Sākot saraksti ar producentu, grupa nosūtīja dziesmu demo versijas, un tieši dziesma «Magnēts» ir spēlējusi nozīmīgu lomu, lai pieredzējušais producents izbrīvētu laiku sadarbībai ar puišiem Rīgā.

«Song «Magnet» just really kind of ticks all the right boxes for me. It has all the elements of a really pure song» («Dziesmai ir visi elementi, kas nepieciešami») - par «Irving Ark» otro singlu spriež producents.

«Sadarbība ar Kristoferu bija lieliska jau no pašas pirmās dienas. Mēs pat necerējām, ka būs tik viegli. Manuprāt, mums vienkārši saskan tas, kā mēs izjūtam un dzirdam mūziku,» sadarbību ar producentu komentē grupas līderis Kristaps Tālbergs, kas agrāk muzicējis grupā «Metanoia».

www.facebook.com/irvingarkmusic

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu