«The Sound Poets» laiž klajā jaunu singlu «Ezers, salas, putni»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Krusts

Pašmāju grupa «The Sound Poets» laiž klajā jaunu singlu «Ezers, salas, putni», kā arī informē, ka piektdienas, 27. novembra, «Palladium» koncerts ir izpārdots. Taču vēl ir pieejamas biļetes uz 25. un 26. novembra koncertiem, kas atkal solās būt dziļi aizkustinoši.

11. novembrī grupa «The Sound Poets» nodod klausītājiem trešo singlu «Ezers, salas, putni» no jaunā albuma «Pulsē», kas iznāca šā gada septembrī.

«Iedvesma stāstam šajā dziesmā ir aizgūta no rudenīgi gleznainās Jumurdas ezera ainavas, kad kādā novembra rītā viss ezers bija miglā, bija dzirdamas vien rīta putnu dziesmas, līdz vienā brīdī migla sāka zust un lēnītēm caur to parādījās ezera salas,» stāsta grupas solists Jānis Aišpurs.

Tā vietā, lai, kā ierasts, albumu radītu studijā, grupa devās uz kādu māju Jumurdas ezera krastā, kur tapa jaunais materiāls.

«Pulsē» koncertsērija gaidāma šā gada 25., 26. un 27. novembrī, taču biļetes uz 27. novembra koncertu vairs nav pieejamas.

Biļetes uz 25. un 26. novembra koncertiem joprojām iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā.

Albums «Pulsē» iznāca 2015. gada 18. septembrī, un to iespējams iegādāties lielākajās mūzikas tirdzniecības vietās visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu