«Ziemas ciemiņš» - jauns mūziķu apvienības «Tev tuvumā» singls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī šogad notiks mūziķu apvienības «Tev tuvumā» Ziemassvētku koncertsērija Latvijas dievnamos. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem mūziķu sastāvs šoreiz palicis gandrīz nemainīgs, toties lielais vairums latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmu būs iepriekš nedzirdētas šā kolektīva izpildījumā.

Kā ik gadu, mūziķu apvienība «Tev tuvumā» publicēs arī vairākus singlus, pirmo klausītāju vērtējumam nododot Maestro Raimonda Paula dziesmu ar Viļa Plūdoņa vārdiem «Ziemas ciemiņš». Interesanti, ka dziesmas ierakstā piedalījušies ne vien mūziķu apvienības pamatsastāva dalībnieki Kristiāne Stirāne (vokāls), Marts Kristiāns Kalniņš (oboja), Aija Andrejeva (flauta), Kaspars Kurdeko (bungas), Valters Sprūdžs (bass), Artūrs Skrastiņš un Līva Kalniņa (papildvokāls) bet arī īpašais viesis - Maestro Raimonds Pauls (klavieres).

Koncertos mūziķu apvienība «Tev tuvumā» ierasti izpildīs skaistākās latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmas. Līdztekus Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Aigara Voitišķa, Aivara Hermaņa un citu komponistu populārām melodijām dzirdēsim arī iepriekš neatskaņotas Kārļa Lāča un Kārļa Būmeistera kompozīcijas.

Projekta «Tev tuvumā» mūziķu sastāvs: Aija Andrejeva, Artūrs Skrastiņš un Marts Kristiāns Kalniņš, uz skatuves kāps arī grupa «Putnu Balle», Agate Ozoliņa (čells), Jānis Miltiņš (klavieres), Valters Sprūdžs (bass), Kaspars Kurdeko (sitamie instrumenti).

Mūziķu apvienība «Tev tuvumā» iepriekšējo četru gadu laikā snieguši 49 koncertus, kopumā pasākumos pulcējot 34 tūkstošus apmeklētāju. Visi koncerti translēti TV, pēdējos divos gados arī Latvijas Radio1.

www.tevtuvuma.lv

Koncerti notiks:

Cēsu Sv. Jāņa baznīcā 19. decembrī pl.18:00

Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā 20. decembrī pl.19:00

Bruknas katoļu baznīcā 21. decembrī pl.19:00

Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcā 22. decembrī pl.19:00

Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē 23. decembrī pl.18:00

Rīgas Lutera baznīcā Torņakalnā 26. decembrī pl.20:00

Jelgavas Sv. Annas evaņģēliski luteriskajā baznīcā 27. decembrī pl.18:00

Cesvaines luterāņu baznīcā 28. decembrī pl.19:00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu