Jauns vārds mūzikā: repere VIŅA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zelma Jēgere (20), jauna mūziķe no Beverīnas novada, ar skatuves vārdu VIŅA laiž klajā savu pirmo video (režisors Gatis Ungurs) dziesmai «Uguns». Uguns klipā ir dominējošs elements, tāpat kā VIŅAS ugunīgi sarkanie mati. Noskaties. Plašāku atpazīstamību Zelma ieguva radio «Pieci.lv» maija raidījumā «Pilnīgs vakars», kad piedalījās repa divcīņā ar jau Latvijā zināmo hiphopa mūzikas pārstāvi Edavārdi un pēc klausītāju balsojuma izcīnīja uzvaru, lai turpinātu dalību repa divcīņu konkursā.

Rakstīt dziesmas Zelma sāka pagājušovasar, publicējot tās anonīmi. Nepilnu gadu vēlāk jaunā repere internetā atrada aicinājumu piedalīties minētajā repa divcīņu konkursā radio «Pieci.lv». «Es zinu, ka bez manis ir vēl viena latviešu meitene, kura repo, bet viņa dzīvo Amerikā un dziesmu vārdus raksta angļu valodā. Sapratu, ka šī niša ir brīva, jo nav nevienas meitenes, kas repotu latviešu valodā. Daļa manu draugu arī raksta hiphopa dziesmas, pamēģināju un sapratu, ka man patīk,» viņa stāsta portālam Valmiera24.lv.

Šobrīd Zelma plāno jau vasarā izdot nelielu albumu ar savām dziesmām, kā arī vēlas pieteikties studijām Latvijas Kultūras akadēmijā, lai jau rudenī studētu aktiermākslu, ko apguvusi, mācoties Valmieras Valsts ģimnāzijas Teātra klasē.

VIŅA ir arī daļa no projekta «Bandmaster», kurā darbojas arī producenti Dj Rudd un Andis Ansons.

www.facebook.com/vinaspanti











KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu