Lorete Medne publicē jaunas dziesmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju dziedātāja Lorete Medne publicējusi vairākas jaunas dziesmas. «Citi taisa fotoalbumus, bet man ir tādi audio albumi pašai par sevi un nedaudz par tiem, kuri dzīvo man apkārt,» dziesmas komentē Lorete.

«Vasarā bija nakts, kas kopā ar draugiem tika pavadīta Kurzemes pļavā un mežmalā. No saules rieta līdz lēktam bijām zem klajas debess. «Viņi» ir mana versija par to nakti. Kādam liksies - «Nu, un?», bet, zini, mani tas «aizķēra». Pat gribētu novēlēt ikvienam pamēģināt nākamvasar aizbraukt no pilsētas, no cilvēkiem, no telefoniem un datoriem un «ielikt» sevi tādos apstākļos, kad apkārt ir tumsa, klusums un kaut kur tālumā pāris dzīvnieki. Tā noskaņa, ko var iegūt, ir neaizmirstama,» dziesmu «Viņi» komentē Medne.

Ierakstā piedalās Ritvars Garoza - taustiņinstrumenti, Artis Orubs - sitaminstrumenti, Kristians Priekulis - kontrabass. Dziesmu miksēja Krišjānis Geidāns, un tās māsters tika veikts studijā «Hodila».

Citas Loretes dziesmas klausies šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu