Fēlikss Ķiģelis ar dziesmu sveic klausītājus Ziemassvētkos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Tuvojoties svētku laikam, Fēlikss Ķiģelis ir ļāvies sajūtām un iedziedājis dziesmu Ziemassvētku noskaņās. Šāds piedāvājums šogad nācis no Ivara Sudmaļa puses, kurš ir dziesmas «Leduspuķes zieds» mūzikas un teksta autors.

Ķiģelis ar Sudmali kā tekstu autoru ir sadarbojies vairākkārt, taču šī ir pirmā reize, kad Fēlikss izpilda Sudmaļa komponētu dziesmu.

Ivars Sudmalis par dziesmu: «Dziesma tika radīta pirms četriem gadiem, bet ilgi nespēju morāli nogatavoties tās ierakstam un nespēju piemeklēt atbilstošu izpildītāju, līdz galu galā nonācu pie sena drauga un kolēģa – Fēliksa. Šī dziesma ir par mīlestību, sirsnību un ģimeniskām, nesaraujamām saitēm, kuras ir lielākā vērtība.»

Šī nav pirmā Fēliksa Ķiģeļa izpildītā Ziemassvētku kompozīcija. Pirms vairākiem gadiem tapa dziesma «Ziemassvētku rīts» ar Fēliksa mūziku un Ivara tekstu.

Dziesma ir ierakstīta Ivara Sudmaļa ierakstu studijā Liepājā. Vokālu iedziedāja Fēlikss Ķiģelis, bungas iespēlēja Kristaps Pucens, basu Kristaps Liepa, klavieres un stīgu partijas iespēlēja Ivars Sudmalis, bet ģitāras - Roberts Dinters. Dziesmas producents ir Ivars Sudmalis, bet to miksēja un pēcapstrādi veica Edijs Gņedovskis (studija GEM).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu