Iespējams, rupjākais hiphopa kolektīvs - Singapūras satīns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Svilāns

Šonedēļ savu debijas albumu (miksteipu), kurā netrūkst ne joku, ne rupjību, laidusi klajā hiphopa apvienība «Singapūras satīns». Paši reperi šo apvienību dēvē par supergrupu. Vienai no dziesmām «Džons» tapis provokatīvs video. Noskaties!

Grupas menedžeris Olafs portālam par klipu izteicās šādi: «Principā klips ataino iekšējos pārdzīvojumus trešdienu, ceturtdienu, piektdienu, sestdienu un dažreiz pirmdienu vakaros. Mēs ilgi spriedām, kurai kompozīcijai vajadzētu veidot debijas klipu, un par labu nonācām pie slēdziena to darīt «Džonam». Vēlējāmies izteikt arī lielu pateicību «Cēsu alum» par šī burvīgā produkta radīšanu, un ceram, ka tam nāks klāt jaunas garšu buķetes, kas papildinās jau esošo Džona varavīksni.»

Tas, kas redzams šajā video materiālā, vēl nebūt nebūs viss. «Gribam eksperimentēt ar dažādiem formātiem, jo stāvam pāri visām robežām. Katrs klips būs unikāls, un šis ir tikai pirmais no sērijas,» vēsta grupas menedžeris.

Klipu producējis un montējis HUJAWEY PRODUCTIONS.

Noklausies visu mixtape oficiālajā YouTube kontā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu