«The Big Bluff» iedvesmojas no Kventina Tarantino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju blūzroka grupa «The Big Bluff» pirmssvētku periodā par prieku visiem amerikāņu režisora Kventina Tarantino (Quentin Tarantino) faniem un mūzikas draugiem publicē jaunu dziesmu – «The H8ful Eight». Dziesma gan nav daļa no nākamā grupas albuma, bet radīta, iedvesmojoties no jaunākā Tarantino vesterna ar tādu pašu nosaukumu, kas plašākai publikai būs pieejams tikai Pirmajos Ziemassvētkos.

«Nav noslēpums, ka mūsu radītajā materiālā, sākot ar mazu promo video un beidzot ar albumu, jūtamas ietekmes arī no Tarantino stila, veida, kādā viņš pasniedz savu kino, tāpēc, gaidot jauno vesternu, esam ierakstījuši tādu kā savu versiju tam, kā, šķiet, ir jāskan filmas skaņu celiņam,» komentē grupa.

Ieraksta skaņu inženieris ir Pēteris Ozols («Pagrabstudio»), un tas māsterēts Ingus Baušķenieka skaņu ierakstu studijā «Bicycle Systems». Dziesmas vizuālo materiālu veidojusi Alise Podniece.

Nākamajā gadā «The Big Bluff» pārstāvēs sevi un Latvijas mūziku Nīderlandē notiekošajā mūzikas konferencē «Eurosonic Noorderslag» un festivālā «Ment» Ļubļanā, Slovēnijā.

2014. gadā «The Big Bluff» izdeva debijas albumu, kas tika nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta mikrofons».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu