Noskaties džeza projekta «Alise N’Wonders» jauno video «Pieradums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Džeza mūzikas dziedātāja Alise Kante, kas savulaik sadarbojusies ar City Jazz Bigband, Pūtēju orķestri Rīga, kā arī bijusi fona vokāliste tādiem māksliniekiem kā Igo, Intars Busulis, Laima Vaikule, Linda Leen, piedāvā jaunu dziesmu un video. Dziesma tika radīta laikā, kad rudeni nomaina ziema un tumšie pārdomu vakari kļūst arvien garāki, un šī noskaņa cilvēkos raisa pārdomas arī attiecībās ar mīļoto cilvēku.

Mūzikas autors ir džeza ģitārists Āris Ozols ar kuru dziedātāja sadarbojas vairāk nekā trīs gadus, ne tikai koncertējot, bet arī radot jaunas dziesmas. Vārdu autore - Alise Kante.

Alise stāsta: «Dziesmu sacerējām jau senāk un tā arī noliktām to maliņā, taču man nepatīk sajūta, kad darbs nav padarīts līdz galam, tāpēc ar saviem domubiedriem un lieliskiem mūziķiem - bundzinieku Jāni Jaunalksni, pianistu Ati Andersonu, kontrabasistu Staņislavu Judinu - kopā realizējām šo skaisto ieceri par latviešu oriģinālo džeza mūziku.»

Videoklips tapis sadarbībā ar «Riverside films». «Šo kompāniju atradu pavisam nejauši, noskatoties video, kur atainoti dabas skati, un sapratu, ka vēlos tikpat vienkāršu, dabisku un ēterisku vizualizāciju, lai varētu nodot skatītājam nevis notikuma informāciju, bet sajūtu. Īpaša pateicība radošajiem jauniešiem Jānim Kukulim un Andai Upmanei par sapratni un idejas realizēšanu tā, kā to biju iztēlojusies,» tā Alise Kante.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu