Grupai «Momend» jauns singls un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dažas dienas pirms uzstāšanās festivālā «Eurosonic/Noorderslag» grupa «Momend» publisko videoversiju dziesmai «Eish» no albuma «Spirals». Filmēšana režisora Matīsa Saulīša vadībā notika lauku mājās Valmieras apkaimē lielā salā 2016. gada pirmajās dienās. «Klipa pamatā ir ideja par cilvēku nemitīgo maldīšanos un meklēšanos šajā dzīvē. Meklētais reizumis mēdz būt tieši tas, no kā paši vairāmies. Sižetu veido trīs teju nesaistīti stāsti, kurus vieno māja nekurienes vidū. Tikai pašās klipa beigās nesaistītie stāsti savijas, noslēdzot idejas cilpu,» stāsta režisors.

Videoklips tapis sadarbībā ar «SO/SO Productions».

«Momend» ir 2009. gadā Rīgā dibināta rokgrupa, līdz šim izdevusi divus studijas albumus «Episodes of Trust» (2012) un «Spirals» (2014), koncertējusi Baltijas valstīs, Zviedrijā, Čehijā un Somijā. Šonedēļ «Momend» dodas uz Nīderlandi, kur piektdien uzstāsies Eiropas lielākajā mūzikas konferencē «Eurosonic/Noorderslag».

MOMEND - EISH from SO/SO on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu