«Morālā ateja» iesaka nevis ziemu «apēst», bet ziemā «kost»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pankroka grupa no Rīgas «Morālā ateja», kas nesen atkal apvienojusies pēc desmit gadus ilga pārtraukuma, laiž klajā savu trešo kompozīciju pēc atgriešanās - ar nosaukumu «Planktons».

Pagājušā gada nogalē grupa paziņoja par atgriešanos un izdeva dziesmu «Viss ir labi», kam sekoja Ziemassvētkos publicētā kompozīcija - «Ziemassvētku dziesma». Grupas trešais ieraksts pēc atgriešanās - dziesma «Planktons», ierakstīta Valmierā, «Hodila Records» studijā, sadarbībā ar skaņu inženieri un producentu Ģirtu Laumani. Kompozīcija ieturēta labākajās pankroka tradīcijās, un tajā saklausāms aicinājums «Nāc mājās, alus daudz, jābūvē būs plosts - nevis ziemu apēst, bet ziemā kost!» kas veltīts grupas kādreizējam basģitāristam, kurš pēdējos gados apceļo pasauli.

Dziesma «Planktons» jau paguvusi piedzīvot tās pirmatskaņojumu radio NABA ēterā, raidījumā «Bitīt' matos», un tagad tā tiek nodota klausītājam arī ar interneta palīdzību, kā arī tiek piedāvāta tās un iepriekšējo dziesmu bezmaksas lejupielāde vietnē https://moralwc.bandcamp.com/ Grupa arī grupa paziņojusi, ka šā gada pavasarī nāks klajā tās debijas albums.

«Morālā ateja» ir pankroka ansamblis no Rīgas, kas bija aktīvs laikaposmā no 2004. līdz 2008. gadam, šobrīd tajā darbojas 4 no pieciem oriģinālajiem dalībniekiem, kuri paralēli spēlē tādās grupās kā «Harta», «Eschatos», «Protean», «Dūmu zārka zēni» un «Omertà».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu