Pavasarī klajā nāks dueta «Dvīnes» minialbums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasarī klajā nāks dueta «Dvīnes» minialbums, informē māsu Anastasijas un Katrīnes Drozdoviču menedžere Rūta Doveika. Gaidot dziesmu albumu, «Dvīnes», kas pazīstamas kļuva ar dalību šovā «Dziedošās ģimenes», laidušas klajā singlu «Set in on Fire», kas tapis sadarbībā ar dīdžeju un mūzikas producentu «Makree».

Pēc lēmuma ieturēt pauzi muzikālajā darbībā un atrast savu unikālu skanējumu «Dvīnes» ir atgriezušās un patlaban strādā pie jaunā minialbuma, ar kura palīdzību plānots nostiprināties elektroniskās deju mūzikas žanrā.

Singls «Set in on Fire» stāsta par vēlmi atbrīvoties no nedrošības, sadedzināt visas bailes un kompleksus un sākt jaunu dzīvi. Dziesma rakstīta «pop/house» žanrā, un tās mūzikas un vārdu autores ir māsas pašas.

«Dvīnes» ir dvīņumāsu duets, kas zināms, pateicoties oriģināldziesmām, dalībai televīzijas šovos, kā arī sadarbībai ar vairākiem deju mūzikas producentiem, tostarp «Makree», ar kuru dziedātājām ir bijusi veiksmīga sadarbība singla «Loud» tapšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu