Jauns vārds mūzikā: indīroka grupa «The Black Pockets»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Indīroka jaunpienācēji «The Black Pockets» 27. janvārī klausītājus iepazīstina ar savu debijas singlu «As Fast As I Can», kam drīzumā gaidāma arī videoversija.

Grupu «The Black Pockets» veido četri puiši – Rūdolfs, Jānis, Artūrs un Arturs. Viņi iepazinās koledžā un pēc divus gadus ilgiem eksperimentiem nonākuši pie šābrīža skanējuma, ko paši raksturo kā «indie/rock/mazliet psihodēlija». Mūziķi neslēpj, ka iedvesmojušies gan no mūsdienu indie mūzikas māksliniekiem, piemēram, «Arctic Monkeys» un «Vampire Weekend», gan arī no sešdesmito gadu grandiem – «The Kinks», «The Beatles» un «The Who».

Runājot par «As Fast As I Can» – tā muzikāli atšķiras no pavasarī gaidāmā apvienības minialbuma dziesmām. Kompozīcija tapusi samērā spontāni un tekstuāli sākotnēji esot domāta kā joks, tomēr notikums, kas aprakstīts šajā dziesmā, vēlāk patiesi atgadījies ar vienu no grupas dalībniekiem - tiesa, puiši atsakās atklāt, ar kuru tieši.

Skaņdarbu var noklausīties un bez maksas lejupielādēt grupas mājas lapā www.theblackpockets.com un theblackpockets.bandcamp.com,un tas drīzumā būs pieejams arī lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

twitter.com/TheBlackPockets

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu