Noskaties repera «Zemsegu pasaule» jauno video «Krusa»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju reperis «Zemsegu pasaule» plašākai auditorijai piedāvā videoklipu singlam «Krusa», kas ņemts no viņa gaidāmā debijas albuma «94». Videoklipu filmēja un montēja Dāvids Stūrmanis, kurš iepriekš veidojis videoklipus tādiem izpildītājiem kā Ozols, Rolands Če u.c. Tika izmantota īpaša stabilizācijas tehnika un «Black Magic» 4K kvalitātes tuvināšanai.

Narkotikas, azartspēļu atkarība, nāve, kriminālā pasaule un kādā veidā tas viss ietekmē cilvēka personīgo dzīvi - par to arī jaunā dziesma.

«Domāju, daudziem, tāpat kā man, apnicis dzirdēt dziesmas bez satura, jestrus klubu grāvējus un provinces bengerus, kuri tiek stumti pilnām karotēm klausītāja ausīs. Šī dziesma ir kā ceļojums uz elli un atpakaļ. Ceļojums uz maniem dziļākajiem prāta nostūriem. Svarīgi ir tas, ko var paņemt no ceļojuma atpakaļ,» - tā komentē pats reperis.

Dziesma ierakstīta un apstrādāta studijā «Dirty Deal Audio». Par muzikālo noformējumu parūpējies «Primestar beats».

facebook.com/zemsegupasaule

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu