Noskaties: Singapūras satīns «Es nemāku komatus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Decembrī debitējusī pirmā latviešu repa supergrupa «Singapūras satīns» nupat izdevusi jaunu dziesmu un videoklipu «Es nemāku komatus». Grupas menedžeris Olafs par kompozīciju izsakās šādi: «Dziesma vēsta par sabiedrībā aktuālu un augošu problēmu, kas sevī ietver pareizu interpunkcijas lietojumu. Puiši ļoti drosmīgi izvēlējās šo problēmu pacelt gaisā, lai atrastu un uzrunātu sev līdzīgos, kuri... nemāk komatus.»

Pašiem dziesmas izpildītājiem bija sakāms šis: «Burtnīcas vispār nav problēma. Pakas un pakas, un pakas.»

«Singapūras satīns» sevi plašākai sabiedrībai pieteica decembra sākumā, savā oficiālajā YouTube kontā publicējot pirmo miksteipu ar tādiem hitiem kā «Aijo Beness», «Džons», «Ryanair», «Tinder ku*es» u.c. Tas ātri vien pāršalca Latvijas sabiedrību ar oriģinalitāti, ekscentriskumu un spēcīgajiem dziesmu motīviem.

Grupai 11. februārī paredzēts pirmais koncerts klubā «Coyote Fly», kur tā būs pilnā sastāvā un priecēs fanus ar esošo miksteipa materiālu, kā arī 2 jaunām dziesmām, kas būs kā ieskats grupas otrajā miksteipā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu