Noskaties Anša Klintsona jauno video «Zirgi»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kādreizējās grupas «Logo» solists un TV3 laika ziņu diktors Ansis Klintsons, sadarbībā ar grupas «Prāta vētra» basģitāristu Ingaru Viļumu, piedāvā saviem klausītājiem jaunu dziesmu un video.

Pagājušogad Ansis kopā ar apvienību N.L.O. (Nepieradinātais Logo orķestris) pēc vairāku gadu muzikālās pauzes izdeva singlus «ŌŌŌ» un «Fēnikss». Šobrīd sadarbībā ar vairākiem mūziķiem – Danielu Grozu, Matīsu Jākobsonu, Tīnu Tilčiku, Ingaru Viļumu – un producentiem Jāni Kalvi un Lotaru Lodziņu Ansis tapis jauns singls «Zirgi».

Ansis Klintsons
Ansis Klintsons Foto: Publicitātes foto

Gan dziesmas vārdu, gan mūzikas autors ir pats Ansis. Viņš arī dziesmā ir iespēlējis akustiskās ģitāras un sintezatoru. «Dziesma radās pie Juglas ezera, domājot par dzīvi un tās neapturamo plūdumu,» stāsta Ansis. «Tā ir asociatīvās dzejas darbs - kad ezers ir maigs un mierīgs, tā spogulī kaut kas tomēr viļņojas, un tad tu sajūti tikko nopļautās zāles smaržu, laimīgās dzīves garšu, bet sekundes tikai skrien, skrien, skrien... laiku kopā sien. Sekundes un minūtes ir kā mazi rokturīši laikam, lai to varētu saskaitīt, apjaust un iegrāmatot dzīves plūdumā.»

Dziesmā ir dzirdamas Matīsa Jākobsona ģitāras partijas. Liela loma dziesmas tapšanā ir arī Ingaram Viļumam, kurš Ansim palīdzēja ar aranžēšanu, atmosfēriskām sintezatoru partijām un arī ar savu pieredzi un skanējuma redzējumu. Protams, Viļums piedalījās arī dziesmas tapšanā, iespēlējot 1/3 basa partiju, bet pārējās 2/3 iespēlēja Tīna Tilčika. Abu basģitāristu tembri tik labi saskanēja, ka dziesmas producenti Jānis Kalve kopā ar Lotaru Lodziņu nevarēja izlemt, kuru basu paturēt dziesmā, tāpēc šajā skaņdarbā ir dzirdams divu basistu kopdarbs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu