Jelgavnieki «On My Way» izdod jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jel­gavas pop/rock grupa «On My Way» piedāvā savu jaunāko veikumu ar nosaukumu «Bet tā notiek». «Tā vien šķiet, ka mēs sūdzamies par dzīvi tikai tāpēc, lai būtu, ko darīt. Ja paraugāmies uz to no malas, tad nemaz tik slikti viss neizskatās. Darbs, ģimene un draugi mums ir, atliek vien ķert katru dzīves mirkli,» par dziesmas ideju stāsta grupas basģitārists Raitis Mednis.

Dziesmas «Bet tā notiek» vārdu un mūzikas autors ir grupas solists Gatis Mūrnieks. Dziesma ierakstīta skaņu ierakstu studijā «Sound Division», producents – Artūrs Palkevičs.

Jāpiebilst, ka 2015. gadā atjaunotajā raidījumā «Priekšnams» grupa «On My Way» ar savu dziesmu «Sākums jauns» kļuva par jūnija skatītāju favorītgrupu, iegūstot tiesības skanēt radio SWH raidstacijās. Līdz ar šo panākumu grupa iegāja vēsturē kā pirmā, kura tika pie šāda sasnieguma leģendārā raidījuma atjaunotajā versijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu