Gordins ieraksta dziesmu ar «Supernovas» dalībnieku Griezi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Deju mūzikas producents Rodions Gordins sadarbībā ar TV projekta «Supernova» dalībnieku, dziedātāju Edvardu Griezi izdod dziesmu «Crashing Down», kurai tapis arī video.

Gordina ierakstus izdevušas tādas Eiropas deju mūzikas izdevniecības kā «Kingdom Kome Cuts» un «Kontor Records». Viņš veiksmīgi sadarbojies ar duetu «Dvīnes» un amerikāņu dziedātāju Dastinu Paulu (Dastin Paul), remiksējis un producējis vairākus pašmāju deju mūzikas hitus, kas skanējuši daudzās Eiropas radiostacijās un iekļuvuši arī EHR Top 40.

Dziedātājs Edvards Grieze tikko bija redzams LTV projektā «Supernova», kur izpildīja dziesmu «New Day». Absolvējis Ventspils mūzikas vidusskolu, kur mācījies vokālo mākslu un klavierspēli. Sadarbojies ar producentiem Rassell un DJ Makree.

Dziesma producēta studijā «Labo ierakstu studija» sadarbībā ar Jāni Kalvi.

Dziesmas tekstu rakstījis amerikāņu dziedātājs un dziesmu autors Korejs Endrjū (Corey Andrew).

Videoklips filmēts pirms pāris nedēļām Carnikavas jūrmalā. Klipā galvenajā lomā ir dejotājs Rūdolfs Patriks Gediņš. Filmēja un montēja Ritvars Bluka. Otrais operators - Rihards Kalaida. Par stilu rūpējās Līga Banga, bet par grimu - Laura Pudovska.

Dziesma pieejama portālos Doremi.lv, Amazon un Spotify.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu