«Mr. Rally» dalībnieks Jēkabsons piedāvā dziesmu divās valodās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kad visu mīlētāju svētki Valentīndiena aizvadīta, tad laiks uzdziedāt par kaut ko skumju. Uģis Jēkabsons (grupu «Mr. Rally» un «Full House» dziedātājs un ģitārists) piedāvā savu jaunāko singlu divās valodās - «Liktens zirdziņš/It's all over».

Dziesmas mūzikas autors ir pats Uģis, savukārt Liepājas teātra aktieris Edgars Ozoliņš sarakstījis vārdus dziesmas angļu versijai «It's all over», bet Māris Neilands gādājis par dziesmas latviskās versijas vārdiem «Liktens zirdziņš».

Uģis Jēkabsons ir grupu «Mr. Rally» un «Full House» dziedātājs un ģitārists, taču paralēli darbojas kā solo mākslinieks un jau izdevis vairākus singlus, ieskaitot pērn rudenī izdoto «Tikai āboli krīt». Visus dziesmā skanošos instrumentus iespēlējis pats Uģis savā studijā Saldū, bet dziesmas mikss un skaņas pēcapstrāde veikta, sadarbojoties ar angļu producentu Graeme Kay.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu