«Audience Killers» prezentē video jaunai dziesmai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājuši divi gadi, kopš klajā nācis Latvijas grupas «Audience Killers» nesenākais skaņdarbs «Two Bare Feet». Šodien ar lielu prieku un satraukumu var paziņot, ka trio šogad atgriežas pie klausītājiem ar jaunu dziesmu, jaunu video un jaunu albumu.

Elektro un sintpopa grupa «Audience Killers», iepazīstinot ar savu debijas albumu «Floating Islands», prezentē tā pirmo vēstnesi «Circus In The Sky».

Jaunākā dziesma, ar ko šodien dalās trio, vienlaikus iekļauj kā sapņainu plūdumu, tā detalizētu skaņu rasējumu. Kā par dziesmu stāsta grupas taustiņniece un bekvokāliste Arletta Supe: «Dziesma ietver atklāsmi, kad pēkšņi attopies, mēģini saprast, kur tu esi, kas ir tev apkārt, ko tu dari, kāds biji. Tu pēkšņi atklāj patiesumu, vērtību cilvēkos, kuros to pirms tam neredzēji. Dziesmā ir šis «zibsnis» - pirmā dzirksts līdz apziņai.»

Video dziesmai tapis sadarbībā ar poļu mākslinieci Paulīnu Virtu (Paulina Wyrt), kura savā animācijā spējusi notvert dziesmas sirsnīgo noskaņu un pārvērst to krāsainā, mītiskā fabulā par sapņiem un apskaidrību. Kā saka paši grupas dalībnieki, ir radusies animēta, pasakā ietverta sintpopa dziesma, kuras pamatā ir stāsts par patiesu draudzību.

Lai arī šī dziesma ir pirmais vēstnesis, «Circus In The Sky» neatklāj visus albuma noslēpumus. Ierakstīts pašas grupas nesen izveidotajā Rīgas studijā Trii House, albums plašākam klausītāju lokam tiks nodots šā gada 20. maijā.

«Audience Killers» sastāvs: Normunds Petrovs (vokāls, taustiņi, ģitāra), Arletta Supe (taustiņi, bekvokāls) un Edgars Oplucāns (bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu