Meiteņu duets «Karma» laiž klajā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Monika Marija Messinga

Popmūzikas duets «Karma» (Krista Klentaka, Santa Dzalbe) izdod savu otro singlu un tā video. Sākumā izveidojās ideja par dziesmas tapšanu, un, lai to īstenotu tieši tā, kā iecerēts, tās teksta tapšanā palīdzēja Linda Ozola. «Karma» aktīvi strādā pie savu oriģināldziesmu tapšanas, un šobrīd jau var teikt, ka tapšanas stadijā ir arī trešais/nākamais grupas skaņdarbs. Dueta dalībnieces atzīst, ka viņām ir lieliska komanda, vairāku tādu talantīgu draugu atbalsts, kuri palīdz un iesaistās grupas radošajā procesā.

Dziesmas video galvenajās lomās piedalījās Jurģis Kalniņš un Katrīna Čuhleba. Katrīna ir Latvijas Kultūras akadēmijas studente un gādāja arī par dziesmas horeogrāfiju tāpat kā pirmajā dueta «Karma» singlā «Your Soul».

«Mēs, duets «Karma», vēlamies iedrošināt jebkuru noticēt saviem spēkiem un realizēt jebkuru savu trako ideju - tieši tāpat kā mēs, duets «Karma», maziem solīšiem dodamies pretī mērķiem un piepildām savas radošās ieceres,» teikts dueta preses paziņojumā.

www.facebook.com/KarmaMusicLV

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu