«Carnival Youth» publisko pirmo vēstnesi no jaunā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Šodien, 29. februārī, grupa «Carnival Youth» nodod klausītāju uzmanībai pirmo singlu «Connection Lost» no 1. aprīlī gaidāmā otrā studijas albuma «Propeller». «Mēs paši esam nogaidījušies, kad varēsim spēlēt jauno materiālu, tāpēc lūdzu - jūsu uzmanībai «Connection Lost», dziesma par pārmaiņām cilvēku tīklu pārklājumos,» tā par dziesmu izsakās grupas dalībnieki.

(pievienots videoklips)

Dziesma ekskluzīvi no šodienas līdz piektdienai pieejama tikai digitālajā platformā Spotify, bet, sākot ar 4. martu, arī citos digitālās mūzikas izplatīšanas kanālos un Itunes būs pieejams albums iepriekšpārdošanā. Piektdien gaidāms arī singla «Connection Lost» video.

Jaunā albuma producents ir Gatis Zaķis, albums ierakstīts «Face White Studios» Viļņā un «Tru Music Studio» Rīgā.

Gada sākumā Groningenā, Nīderlandē, «Carnival Youth» saņēma «European Border Breakers Award» par debijas albuma «No Clouds Allowed» starptautiskajiem panākumiem, un arī ar albumu «Propeller» grupai paredzēti koncerti Eiropā. Aprīļa beigās «Carnival Youth» sāks turneju un koncertēs Polijā, Čehijā, Slovākijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē un Lielbritānijā. Albuma «Propeller» koncertturneja Latvijā notiks šā gada rudenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu