«Rīgas Modes» laiž klajā «Boifrendus». Izziņo turneju!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju kolektīvs «Rīgas Modes» laiž klajā video dziesmai «Boifrendi» un izziņo sava pirmā pilnmetrāžas albuma izdošanu, kā arī koncertturneju. Albuma nosaukums ir «Fantastiski». Tas ierakstīts kopā ar skaņu inženieri Gati Zaķi koncertzālē «Palladium» un «Tru Music Studio». Skaņas pēcapstrāde ir veikta RFI Mastering studijā Sietlā, ASV.

Ierakstā apkopotas 11 dziesmas par pusaudžu problēmām un cīņu ar kaitīgajiem ieradumiem, stāsta grupas dalībnieki. Kā īpašais viesis vienā no kompozīcijām piedalās arī pašmāju hiphopa izpildītājs ansis. Albums digitāli būs pieejams, sākot ar 11. aprīli, taču vēlāk plānota arī tā izdošana vinila plates formātā.

Līdz ar šo «Rīgas Modes» izziņo arī pavasara koncertsēriju vairākās Latvijas pilsētās - 29. aprīlī Ogrē, klubā Hauze, 30. aprīlī Daugavpilī, Artilērijas Pagrabos, 13. maijā Liepājā, klubā Fontaine Place un 14. maijā Cēsīs, Fonoklubā. Fantastiski tūres grand finale jeb noslēguma koncerts paredzēts 19. maijā Rīgā, klubā One One. Uz šo koncertu drīzumā jau būs pieejamas biļetes iepriekšpārdošanā.

Patlaban mūziķi gatavojas braucienam uz Tallinn Music Week konferenci, kur 1. aprīlī paredzēta uzstāšanās Von Krahl teātrī. Tāpat zināms, ka šovasar «Rīgas Modes» kāps uz skatuves lielākajos pašmāju festivālos – Positivus un LMT Summer Sound.

Jaunais singls būs pieejams lejupielādei interneta mūzikas veikalā iTunes, kā arī straumēšanai Spotify, Soundcloud un citās platformās. Rīgas Modes ieraksts tiek izdots ar «LDz Infrastruktūra» atbalstu.

«Boifrendi» video ir pieejams šeit:

www.facebook.com/rigasmodes

Boifrendi. Tā sauksies mūsu jaunais singls. Check Fb ??

A photo posted by Rīgas Modes (@rigas.modes) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu