Joku dienā «Bermudu divstūris» piedāvā sporta zāļu himnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Puišu apvienība «Bermudu divstūris» 1. aprīlī laidusi klajā jaunu sportisku singlu un video ar nosaukumu «Darba svars», kurā izmantots deviņdesmito gadu deju mūzikas grupas «Mixeri» singls «Esi reāls», vēsta grupas pārstāvji.

Visiem ir skaidrs, ka grupa ir ballīšu karaļi, bet neviens nezina to, cik smagi jāstrādā arī zālītē, lai par tādiem kļūtu.

«Nolēmām sarakstīt dziesmu, lai tauta zina savu varoņu grūto ikdienu un to, cik smagi ir jāpūlas, lai saglabātu savu titulu,» teikts dueta preses paziņojumā.

Brālēni Biceps un Triceps atzīst, ka viņus sapratīs puikas, kam patīk hanteles, gym selfiki, kā arī tie, kam ir neizmantots zāles abonements gadam.

«Mūsu jaunais singls un video kārtējo reizi jums atgādinās par to, ka mūsu komanda ir formā, atlētiski estētiski, ar kārtīgi sakačātiem bicepsiem, tricepsiem un presīti. Trenēties ir sinonīms «Bermudu divstūrim». Grupai nav šaubu par to, ka dziesma «Darba svars» kļūs par sporta zāļu himnu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu