Reiniks piedāvā jaunu dziesmu «Pasaule stāj»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Lauris Reiniks šonedēļ klausītāju vērtējumam Latvijā nodod savu jauno dziesmu ar nosaukumu «Pasaule stāj». Mūzikas autors ir pats Reiniks, teksta autore Maija Kalniņa, savukārt dziesmu producējis Kaspars Ansons.

Ierakstu kompānijas «MicRec» valdes loceklis Guntars Račs uzskata, ka jaunās sadarbības rezultātā dziesmā «Pasaule stāj» ir izdevies radīt šim laikam atbilstošu skanējumu un sajūtu.

Savukārt Reiniks norāda, ka jaunā dziesma ir īpaša ar vārdiem «Viss ir tāpat, bet tomēr no jauna». «Tieši tā tas arī ir. Es ceru, ka mani klausītāji pieņems šo «no jauna», jo pirmajā brīdī, iespējams, nevarēs pateikt, ka tas esmu es un mana mūzika. Mēs esam mūžīgos radošos meklējumos un šobrīd esmu nonācis šeit.»

Arī Reiniks uzteic labo sadarbību ar dziesmas teksta autori un producentu.

Kā informēja Račs, paralēli dziesmas veicināšanas aktivitātēm Reiniks šomēnes ar klausītājiem un skatītājiem tiksies arī koncertos. 23. aprīlī viņš sniegs koncertu Īrijas latviešiem Dublinā, bet jau šīs nedēļas nogalē sāks Latvijas koncertu sēriju kopā ar šova «SuperMikrofons» komandu. Pirmās pilsētas, kurās šonedēļ tiksies vietējie talanti un jau pieredzējušas skatuves zvaigznes, būs Ventspils, Madona un Liepāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu