«Gain Fast» ieraksta «Jumpravas» dziesmas «Tālu aizgāja» versiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Gain Fast» nonākusi sava trešā studijas albuma finiša taisnē un kā noslēdzošo gaidāmā albuma singlu ierakstījusi grupas «Jumprava» dziesmu «Tālu aizgāja». Uz dziesmas prezentāciju bija ieradušies arī grupas «Jumprava» mūziķi, kuri neslēpa, ka viņuprāt dziesma ieguvusi jaunu mūsdienīgu skanējumu.

«Bija satraukums, jo «Jumprava» ir viena no mūsu skolas gadu klausītākajām grupām. Mēs jau tad popielas konkursos atainojām «Jumpravu», kā arī kasešu magnetofonos miksējām viņu ierakstus un dziedājām pa virsu. Mēs pat necerējām, ka vīri no «Jumpravas» pagodinās mūs ar savu klātbūtni «Gain Fast» koncertā un dziesmas prezentācijā. Mēs ļoti cienām viņu daiļradi un paveikto Latvijas mūzikā. Dziesma «Tālu aizgāja» mums radīja īpašas asociācijas ar cilvēku tiekšanos pēc brīvības savā valstī un dzīvē kopumā. Diemžēl vēl joprojām pēc vairākiem neatkarībā nodzīvotiem gadiem nevaram apgalvot, ka mūsu valsts ir brīva, bet mēs visi iekšēji spēcīgi izjūtam tiekšanos pēc brīvības gara,» stāsta grupas «Gain Fast» mūziķi.

Paredzams, ka trešais studijas albums «Pāri laikam» klajā tiks laists jau šā gada maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu