Ozols un Edavārdi laiž klajā videoklipu dziesmai «Situācijas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Situācijas» ir pašmāju hiphopa izpildītāju Ozola un Edavārdi kopīgi ierakstītā kompozīcija, kas iekļauta Ozola piektajā studijas albumā «Atpakaļ nākotnē». Par dziesmu un videoklipu Ozols izsakās: «Video tiek atspoguļotas dažādas situācijas no mūsu ikdienas, kas ir gan pašu reālā pieredze, gan arī izdomāti notikumi. Savukārt dziesma ir īpaša ar to, ka tā ir apvienojusi divas hiphop paaudzes, kas turpina savu darbību esošajā laikā.»

Par dziesmas muzikālo pavadījumu parūpējies viens no elektroniskās mūzikas apvienības «Dirty Deal Audio» producentiem Oriole jeb Uģis Vālodze. Savukārt pie klipa animācijas strādāja «street art» mākslinieks Vour, bet par pārējo (kamera, montāža, pēcapstrāde) bija atbildīgs Andrejs Skurjats no «Brotherslab», kas ir veidojis arī Ozola video «Superhaips».

Ozola piektais studijas albums ir izdots 2015. gada 12. novembrī, bet šā gada 9. aprīlī tika izdota albuma vinila versija, kas limitētā tirāžā pieejama veikalā HOODSHOP Rīgā, Brīvības ielā 72 k2. «Atpakaļ nākotnē» ir pirmais vinilā izdotais pašmāju hiphopa albums, un tajā iekļauta arī līdz šim vēl nekur iepriekš nepublicēta dziesma «Nāves apskāvienos».

Tuvākais Ozola koncerts paredzēts jau šonedēļ, 21. maijā, «Muzeju nakts Aldarī» programmas ietvaros Rīgā, Tvaika ielā 44.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu