Reperis Reiks izdod romantisku video dziesmai «Vēlos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju hiphopa izpildītājs Reiks nupat laidis klajā jaunāko singlu un videoklipu «Vēlos» no rudenī gaidāmā debijas soloalbuma. Dziesma ir liriska un romantiska, tās vēstījums ir gana personisks, lai iepazītu mākslinieka sajūtas, taču arī labi saprotams visiem mīlniekiem emociju piepildītajā pavasarī.

Dziesmas tapšanā piedalījies R&B dziedātājs Jānis Krūmiņš, zināms arī kā Mazais Zaļais.

Videoklipa veidotājs ir Toms Rings. Klipā skatāmi ainaviski skati no Rīgas apkārtnes un Jūrmalas, kā arī daļa video filmēta koncertzālē «Palladium Riga».

«Šis ir stāsts par manu dzīvi. Šī ir mīlestības dziesma manai meitenei, sunim un visai pasaulei,» stāsta Reiks.

Reiks, īstajā vārdā Arvis Reiks, ir Latvijas hiphopa aprindās labi zināms izpildītājs un apvienības «Kreisais krasts» dalībnieks. Plašāka publika Reiku iepazina ar projektu «Olas», kas divu gadu laikā iekaroja internetu un pašmāju lielākās skatuves. Reiks vairākkārtīgi sadarbojies ar hiphopa mākslinieku Elfu, ar kuru vēl pavisam nesen vietnēs «Twitter» un «Youtube» sacēla pamatīgu vētru, publiski risinot savstarpējās nebūšanas un veidojot videoklipus, kuros izklāstītas konflikta problēmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu