Elizabete Balčus laiž klajā dziesmu no topošā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķe Elizabete Balčus izdod dziesmu «Behind The Castle». To ierakstīja un miksēja Silvestrs Zemgals, bet māsterēja austrālietis Bens Lustigs. «Šīs dziesmas iedvesma man radās, lasot F. Kafkas romānu «Pils». Tā ir par tiekšanos pēc kaut kā, kas varbūt nemaz neeksistē. Bet, ja arī eksistē, tad varbūt tikai mūsu prātos. Un tie kā projekcijas, zibšņi vai taureņi aizved uz vēl dziļākām dzīlēm, kurās meklējam formu nemateriālajam,» par dziesmu saka Balčus, kas pazīstama arī kā meiteņu grupas «Sus Dungo» dalībniece.

Elizabete Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuvē darbojas kopš 2011. gada. Žanriski sliekusies akustiska drīmpopa, barokpopa virzienā, bet šobrīd nonākusi pie elektroakustiska un neopsihedēliska skanējuma. Tādās noskaņās iecerēts arī albums. Albuma nosaukums un izdošanas datums pagaidām paliek neatklāts, bet zināms, ka tajā būs 13 kompozīcijas gan latviešu, gan angļu valodā.

Ar topošā albuma materiālu māksliniece aicina iepazīties koncertos.

Tuvākie divi koncerti būs 21.05., Muzeju naktī – plkst. 21:00 Eiropas Savienības mājā, savukārt 01:00 radio H2O veidotajā Muzeju nakts pasākumā naktslokālā «Autentika – B2».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu