Pašmāju «Franco Franco» publicē jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju indīpopa grupa «Franco Franco» publicē videoklipu dziesmai «By The Lake» no rudenī gaidāmā albuma. Dziesma ir apvienības atgriešanās aktīvā muzikālajā darbībā pēc grupas darbības pārtraukšanas 2013. gadā.

Šajā vasarā «Franco Franco» būs iespējams klausīties tādos pasākumos kā «Fono Cēsis», «Playground Festival» un «Piens Fest», savukārt jau rudenī apvienība sola prezentēt albumu.

«Dziesma atgādina ieklausīties savos instinktos un nebaidīties spert izšķirošus soļus. Tā simbolizē gaismu un vieglumu, ko atrodam sevī un ceram nodot tālāk klausītājiem,» stāsta grupas dalībnieki.

Šo sajūtu notvērusi režisore Linda Jakubone, kurai «By the Lake» ir debija mūzikas videoklipu veidošanā: «Stāsts ir par izvēlēm, ko esam izdarījuši un ko varējām izdarīt, bet neizdarām. Tā ir iespēja izdzīvot iespējamības un izjust – kā būtu, ja mēs varētu pagriezt laiku atpakaļ un atgriezties sākumpunktā.»

«By the Lake» un rudenī gaidāmā albuma producents ir Reinis Sējāns (Instrumenti), savukārt ieraksti tapuši «TRU Music Studio» Rīgā.

Dziesma jau šobrīd pieejama grupas Soundcloud un Bandcamp platformās, taču drīzumā tā būs klausāma arī populārākajos straumēšanas servisos.

Kopš dibināšanas 2010. gadā, «Franco Franco» 2013. gadā klajā laiduši minialbumu «Color Me», kura ietvaros uzņemts videoklips dziesmai «Frank Killed Lee».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu