Noklausies: Vladislavs Nastavševs «Parādās mēness»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tīmeklī publicēta dziesma «Parādās mēness» no gaidāmās režisora Vladislava Nastavševa izrādes «Asins kāzas». Kompozīcijā izmantota spāņu dzejnieka un dramaturga Federiko Garsijas Lorkas dzeja, bet mūziku komponējis un izpilda pats režisors Nastavševs. Ierakstu producējis elektroniskās mūzikas scēnas pārstāvis, režisors un aktieris Toms Auniņš.

«Asins kāzas» pirmizrādi piedzīvos 28. maijā Latvijas Nacionālajā teātrī, taču jau šonedēļ divos koncertos 19. un 20. maijā K. fon Stricka villā notiks izrādes koncertprogrammas atskaņojums. Koncertā skanēs režisora komponēti skaņdarbi ar Lorkas dzeju. Jau iepriekš Nastavševa komponēta mūzika no paša režisētām izrādēm izskanējusi gan koncertu sērijās, gan festivālos. Par jauno koncertprogrammu režisors saka: «Aizliegta, apspiesta mīlestība. Jo neiespējamāka, jo saldāka. Ārdoša no iekšām. Tā ir Lorkas dzejas sākums un gals.»

Biļetes uz koncertiem fon Stricka villā pieejamas šeit:

www.ekase.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu