Latvijas-Serbijas duets «Howling Owl» piedāvā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties pirmo reizi uzstāties prestižajā «The Great Escape» mūzikas konferencē Lielbritānijā, Latvijas-Serbijas avantpopa duets «Howling Owl» (Evija Vēbere un Lavs Kovačs) klausītāju vērtējumam nodod kompozīciju «Bite Me».

Dziesma «Bite Me» kļūs par pirmo un vienīgo singlu no debijas EP «Dance For Common Sense», jo jau maija beigās grupa dosies uz Serbiju, lai sāktu ierakstīt jaunus skaņdarbus savam pirmajam studijas albumam. Patlaban tiek plānots, ka tas dienas gaismu ieraudzīs nākamā gada sākumā, līdz tam pakāpeniski publicējot jaunas dziesmas.

Šī nedēļa grupas dzīvē ir īpaša, jo mūziķi ne tikai prezentē jauno singlu, bet arī pirmo reizi uzstāsies Lielbritānijā, sniedzot divus koncertus prestižā festivāla «The Great Escape» ietvaros ceturtdien un piektdien. Savukārt vēl pēc nedēļas, 27. un 28. maijā, mūziķi uzstāsies Liverpūlē, «Liverpool Sound City» ietvaros. Jāpiezīmē, ka 28. maija koncerts notiks leģendārajā «The Cavern Club», kurā sākās arī grupas «The Beatles» karjera. Vasarā grupa plāno sniegt arī vairākus koncertus Latvijā.

Atgādināsim, ka «Howling Owl» sastāvā muzicē latviešu dziedātāja un taustiņinstrumentāliste Evija Vēbere, kā arī serbu bundzinieks Lavs Kovāčs. Viņi iepazinās, studējot mūziku Nīderlandes pilsētā Groningenā, un tieši tur 2015. gadā arī tika dibināta grupa.

www.facebook.com/howlingowlband

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu