Justs kaļ dzelzi. Laiž klajā singlu latviešu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 19. maijā, mūsu Eirovīzijas zvaigzne Justs klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko skaņdarbu «Ko tu dari?». Tā ir mūziķa pirmā solo dziesma latviešu valodā.

«Galvenā dziesmas noskaņa ir skumji priecīga – tajā tiek apspēlētas divu cilvēku attiecības,» saka Justs Sirmais. Galvenais «Ko tu dari?» motīvs ir jautājums no viena cilvēka skatupunkta, un «šis cilvēks nespēj saprast, kādēļ viņa pūliņi izdabāt, pievērst uzmanību un kaut ko veidot netiek ne novērtēti, ne ignorēti». Caur šiem pārdzīvojumiem dziesmā iezīmējas priecīgi skumjā tematika.

Dziesma «Ko tu dari?» klausāma Soundcloud, tuvākajā laikā tā būs pieejama straumēšanai mūzikas servisā Spotify, kā arī lejupielādei iTunes lietotnē. Mūziķis turpina savu radošo darbību un drīzumā plāno klausītājiem Latvijā un ārzemēs parādīt jaunu dziesmu angļu valodā.

Februārī Justs LTV jauno autoru un izpildītāju konkursā «Supernova» izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, un finālā, kas norisinājās Stokholmā, ar dziesmu «Heartbeat» ierindojās 15. vietā.

Justs Sirmais ir dziedājis dažādu grupu sastāvos un ar Gacho, šobrīd RPIVA apgūst džeza un populārās mūzikas vokāla pedagoģiju.

«Ko tu dari?» vārdu autori ir Dominiks Jarmakovičs un Justs Sirmais, mūzikas autors – Justs Sirmais, producents – DJ Rudd. Dziesma ierakstīta Hodila studijā, miksēja Armands Treilihs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu