«Laika suns» publicē jaunu dziesmu, izdod vinilplati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Krusts

25. maijā grupa «Laika suns» publicē dziesmu «Viktors + Nora», kā arī izdod tāda paša nosaukuma vinila plati, kurai B pusē ierakstīta dziesma «Vibrācijas». Platei ir tikai 30 eksemplāri, savukārt, digitālā formātā dziesmas būs pieejamas Spotify, Itunes un citur internetā.

««Viktors + Nora» ir sarakstīta emigrācijā Alpu kalnos, slēpjoties no Rīgas sievietēm. Tā kā attālums tomēr problēmas nerisina, tad dziesma pabeigta un ierakstīta Rīgā un izdota vinila formātā. Kāpēc Viktors un Nora? Jo klasiskais pāris Romeo un Džuljeta nav no Rīgas,» stāsta grupas solists Arnis Račinskis.

Plates vāka foto autors ir fotogrāfs Uldis Krusts.

Grupa šovasar spēlēs festivālos «Positivus», «Summersound», «Laba Daba», kā arī lielākajās pilsētās. Šajā nedēļas nogalē grupa gaidāma Jelgavā, Siguldā un festivālā «Nemiers» Rīgā.

«Laika suns» 2015. gadā izdeva albumu «Gaismas lādiņš», kas tika nominēts mūzikas balvām «Zelta mikrofons» un «Austras balva», kā arī «Alternative.lv» balvai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu